Contact
Cart
Login

Happy Employees | Angajați fericiți

Ne dorim să ajungem cât mai departe în călătoria noastră și să avem cât mai multe reușite, iar pentru asta suntem conștienți că oamenii din echipa noastră trebuie să fie fericiți și mulțumiți. Facem tot posibilul să le oferim un mediu plăcut de lucru, unde să vină cu plăcere și împreună să ne atingem obiectivele propuse. Împreună, cu muncă și dedicare, putem să atingem perfecțiunea când vine vorba de velomobile, așa cum spune și sloganul nostru: “Together for Perfection”. Le mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi!

Nume: Marinela Halatiu
Din ce an lucrează la Velomobile World: 2013
Pe ce post lucrează: Laminare

 

Despre colegi am o părere bună, mă înțeleg foarte bine cu ei. Există o foarte bună comunicate cu toate departamentele. Cel mai mult îmi place să laminez, dar îmi plac și chefurile cu echipa.
Condițiile de muncă sunt bune, îmi place că este cald și temperatura minimă de lucru este 18 grade.

Vezi tot ce a spus Marinela

Relația cu managerii/șefii este bună, reușim să găsim calea de mijloc pentru a obține rezultate cât mai bune.

 

La problemele personale se oferă flexibiltate și încredere.

 

Ustensilele cu care lucrez sunt bune, se schimbă periodic sau la cerere dacă trebuie mai repede.

 

Sunt responsabilă de echipa A7 și reușesc împreună cu colega mea Timi să ne încadrăm în normele de lucru. Reușim să păstrăm greutățile cât mai mici, sa ne îmbunătățim și să găsim soluții. Reușesc să mă autocorectez și să fac performanță.

Nume: Sanyi Kolcsar
Din ce an lucrează la Velomobile World: 2015
Pe ce post lucrează: Lăcătuș mecanic

Părerea mea despre colegi este că sunt oameni responsabili și cooperanți, ne înțelegem foarte bine. Am o colaborare bună cu toți colegii.
Condițiile de muncă sunt bune, mediul este plăcut mai ales de când ascultăm radio.

Vezi tot ce a spus Sanyi

Relația cu conducerea este bună. Există o comunicare permanentă între noi, atât profesională cât și personală. Există o mare înțelegere și respect la partea de flexibilitate unde se merge pe încredere între mine și conducere. Asta îmi permite să îmi rezolv multe probleme personale în timp util și productiv, dar și să-mi organizez munca mai bine.

Ustensilele și sculele sunt de bună calitate, se încearcă să se cumpere scule și ustensile cât mai de calitate și la timp. Există o comunicare verbală foarte bună pentru ele și scrisă în grupuri de WhatsApp.

Reușesc să fac la timp toate componentele și părțile necesare sudurii și preasamblării;
Verific și calculez necesarul de profile de aluminiu și fier;
Sunt responsabil de a menține ordine și curățenie în departamentul meu;
Fac rame și suporturi pentru matrițe;
Pregătesc piese și organizez piese pentru livrare;
Îmi place să ajut colegii și am o atitudine pozitivă;
Reușesc să organizez lucrul în mod plăcut și util.

Nume: Vajda Gyongyver
Din ce an lucrează la Velomobile World: 2019
Pe ce post lucrează: Croire

 

Despre colegii mei am o părere foarte bună, mă înțeleg bine cu toți și am reușit să mă adaptez foarte repede în perioada de acomodare, iar condițiile de lucru sunt bune.

Îmi place că există flexibilitate la problemele personale, există o înțelegere foarte bună când vine vorba de acestea.

Vezi tot ce a spus Gyongyver

Ustensilele cu care lucrez sunt de calitate, pot să-mi desfășor activitate si lucrul în mod optim, zi de zi, astfel încât să mă încadrez normelor de timp de predat materialele în productie.

 

Între mine și manageri/șefi exitsă o comunicare foarte bună, relația este profesională.

 

Sunt responsabilă de departamentul croire. Reușesc să pregătesc materialele în timp pentru producție conform planificării. Reușesc să fac cât mai puține pierderi de material prin organizarea șabloanelor, părților mici, întărituri etc. Multe din șabloane îmi sunt deja întipărite în minte și astfel reușesc să-mi organizez munca și să fac o pierdere cât mai mică de materiale.

 

Fac naveta împreună cu soțul meu la Velomobile World (el este pe postul de strungar)

4b Barta Eniko

Nume: Barta Eniko
Din ce an lucrează la Velomobile World: 2015
Pe ce post lucrează: Team Leader (pregătire vopsitorie și vopsitorie)

 

Mă înțeleg cu toată lumea și împreună încercăm să ne încadrăm în normele de timp/greutate și calitate. Condițiile de muncă sunt bune, se lucrează în echipă și prin rotație.

Când vine vorba de flexibilitate și probleme personale reușim să ne organizăm și să ne ajutăm reciproc, atât conducerea, cât și noi când este nevoie.

Vezi tot ce a spus Eniko

Se lucrează cu materiale și ustensile de caliate și costisitoare. Împreună încercăm să scoatem maxim din materiale pentru un consum cât mai mic.

 

Între mine și manageri/șefi este un respect reciproc, încercăm să avem o comunicare cât mai deschisă pentru fi cât mai preventivi în eventualele provocări apărute.

 

Ca și team leader sunt responsabilă să respect planificarea, să organizez echipa pre-vopsitorie și vopsitorie. Sunt responsabilă să trimit rapoartele la timp cu greutăți (rapoarte zilnice), organizez și țin echipa unită și de asemenea sunt responsabilă de calitatea bicicletelor, înainte și după vositorie. În majoritatea cazurilor reușim să ne încadrăm în normele de timp, caliate și cantitate. Câteodată mai sunt și provocări, dar trecem peste ele împreună ca echipă.

 

În cazul meu nu trebuie să mi se asigure transportul, locuiesc în Breaza spre avantajul meu, vin cu bicicleta la locul de muncă.

Fondatorul companiei și procesul de producție

Dorești să te alături și tu echipei Velomobile World? Te invităm să ne descoperi povestea și alte detalii despre noi, apoi să arunci o privire peste locurile de muncă disponibile, iar dacă simți că ești compatibil/ă cu unul dintre ele, poți să ne trimiți CV-ul tău.

➡️ Useful info for you here!